… Kristent Samlingsparti,

0g deres førstekandidat i Oslo, Magnar Tanem, som ligger høyt på vår liste over kandidater til å ha kommet med det mest smakløse utspillet etter terrorangrepene i Oslo og på Utøya. I følge Tanem er nemlig uhyrlighetene et direkte resultat av at gud har trukket sin beskyttelse av Norge som en følge av Arbeiderpartiets politikk. På nettstedet verdidebatt.no skriver Tanem:

?” Årsaken til at Guds velsignelse nå er i ferd med å forsvinne, er at Arbeiderpartiet siden 1978, da den antikristne Fosterdrapsloven ble vedtatt, sakte men sikkert har avkristnet Norge. Høy innvandring fra ikkevestlige land, uthuling av familiens autonomi og tilrettelegging for skilsmisser, støtte til islamistiske terrorister, for liten satsning på Forsvar og politi i Norge, innføring av ekteskap for lesbiske og homofile, samt Støres anerkjennelse av en palestinsk-arabisk terrorstat er årsaker til at Herren nå er i ferd med å trekke sin velsignelse over Norge tilbake.”

Dette skal i følge Tanem ha ført til at Djevelen har fjernstyrt Anders Behring Breivik til å begå massemord:

”Gjerningsmannen, Anders Behfring Breivik er årsaken til de forferdelige terrorhandlingene, men han må ha vært forledet av Djevelen, fordi Herrens hånd ikke holdes over oss. Når Djevelen først får overtaket, er dette dessverre bare begynnelsen på enda verre tragedier. Alt dette står skrevet i Bibelen, og særlig i Jesaja og Johannes Åpenbaring.? Jeg ser på det som min plikt å advare, for nå kommer vi inn i den store trengselstiden (eller endetiden). De grusomste ting av enorme dimensjoner er i vente, dersom Djevelen nå varig får festet grepet sitt.”

Redaksjonen håper at Tanem får den oppslutning han fortjener ved valget.