Gir million til HRS

Etter avtale mellom de borgerlige partiene i Oslo, får den islamfiendtlige organisasjonen Human Rights Service en million kroner i 2012.

Det har stormet rundt HRS i tiden etter 22/7, og flere kritikere har påpekt at organisasjonen har publisert de samme konspirasjonsteoriene som blant annet har blitt spredd av den ytterliggående bloggeren Peder Jensen, også kjent som Fjordman. Flere av kritikerne har forlangt at statsstøtten til den omstridte organisasjonen skulle kuttes, og i forslaget til årets statsbudsjett er støtten halvert.

Nå kommer altså Oslo kommune HRS til unnsetning. I budsjettavtalen som er inngått mellom de tre byrådspartiene Venstre, KrF, Høyre og Fremskrittspartiet bevilges det en million i prosjektmidler til HRS over budsjettet til Enhet for Mangfold og Integrering.

Les også:
Kommentar: De ryggesløse

Budsjettavtalen kan lastes ned her.