… Norwegian Defence League,

massebevegelsen uten den helt store oppslutningen, som nå endelig kan ha funnet sin nisje. Organisasjonen ser nemlig ut til å få sitt gjennombrudd på Youtube. Nå er det ikke friske utspill om egen MC-klubb man satser på lenger, men tre-greps gitarspill og visesang med kosestemme. Her slås det fast at vi er N  D  L, og at vi kjemper for deg. Artistens følsomme stemme illustreres med vakre bilder av nisser og blodtørstige demonstrasjoner, og vi får vite at islam vil avskaffe julen, mens NDL vil beholde den. Valget er altså ganske klart.

Etter at Vepsen delte NDLs video på sin Facebook-side, har låten blitt delt av et stort antall mennesker, og svært mange har kommentert. Denne gangen har NDL helt klart truffet en nerve. Hører dere, Islamsk Råd: Julen skal dere ikke få ta i fra oss!

Har du ikke hørt den enda? Du kan høre den her!