Terrordrap

Ubaydullah Hussain forvarer et feige drapet.

Ubaydullah Hussain forvarer det feige drapet.

Drapet på den britisk soldaten Lee Rigby i London  er en feig og avskyelig terrorhandling og det finnes ingen, uavhengig av hva man måtte mene om Storbritannias krigsdeltakelse, unnskyldning eller grunn til å vise forståelse for drapet. Det er et uttrykk for en forkvaklet og pervers tolkning av islam og hvordan muslimer skal leve og det viser menneskeforakten til de jihadistiske miljøene.

Typisk er det at Ubaydullah Hussain fra profetens Ummah hyller de feige morderne og uttrykker glede over at andres blod flyter i gatene. Han beviser nok en gang at han har stilt seg på siden, ikke bare av samfunnet men av enhver anstendig tolkning av den religion han hevder å tilhøre.

Det er påfallende at ekstremister av flere avskygninger vil forsøke å profittere på ugjerningen. I England har bøllene i English Defence League og lignende muslimfiendtlige grupper allerede forsøkt seg med angrep på moskeer.

I Norge ser man at muslimer omtales som «skjeggete islam-Rotter» «griser» og «bakterier» i Kommentarfeltet på hjemmesiden til SIAN, mens NDL jubler over eksistensen av Profetens Ummah fordi de mener PU gir folk det rette bildet av muslimer.

Som så ofte før ser vi at jihadistene og de muslimfiendtlige gruppene er helt avhengige av hverandre for å kunne forsvare sin eksistensberettigelse.