… Pål Steigan,

Pål Steigan har tegnet et kart som viser at kronprinsen kjenner noen.

Pål Steigan har tegnet et kart som viser at kronprinsen kjenner noen.

den tidligere AKP-lederen som nå avslører kronprinsens forbindelser med mektige krefter.

Steigan har selv møtt både Mao og Pol Pot, men kan nå avsløre at han ikke er den eneste med mektige forbindelser. Det har nemlig også kronprins Håkon. På sin blogg kan Steigan fortelle at, og vi gjengir her det hele av frykt for å ikke få med konteksten:
«Kronprins Haakon deltar på møter i Bilderberg-gruppa og World Economic Forum. Han sitter i styret for Young Global Leaders, en klubb av milliardærer og kongelige, som i følge Business Week er «verdens mest eksklusive sosiale nettverk».
Han har stiftet Global Dignity sammen med John Hope Bryant, som har jobbet som rådgiver både for George W. Bush og Barack Obama. Kronprinsen er god venn av Bill Gates, som driver en av verdens største veldedige stiftelser, og som er blitt kritisert for urimelig påvirkning av politikere og mediefolk. Kronprinsens svoger, Per Høiby, er grunnlegger og partner av First House, som er beryktet for sitt oppkjøp av politikere og mediefolk. Den eneste internasjonale organisasjonen First House prioriterer er FIPRA. FIPRA har tette forbindelser med Bilderberg-gruppa og de har spesialisert seg på å påvirke politiske beslutningsprosesser over hele verden. First House har antakelig Norlandia på sin kundeliste. Og Norlandia er sponsor til Global Dignity Norge.»

Som Steigan viser, han har til og med tegnet et kart, Kronprinsen kjenner både den ene og den andre. Tilfeldig? Neppe!