… partiet Nasjonal Samling,

som de fleste trodde ble forbudt og nedlagt i 1945. Til tross for dette eksisterer partiet med egen adresse på Internett, postboksadresse og det hele.

Oddbjørn Jonstad satser friskt i politikken.

Postboksadressen tilhører den ikke ukjente Oddbjørn Jonstad fra Oppegård. Jonstad har tidligere tilhørt både Fremskrittspartiet, Norsk Folkeparti og Demokratene, uten å gjøre noen nevneverdig politisk karriere noen av stedene. Med et slik fengende og historisk omsust partinavn antar vi nå at Jonstads vei mot maktens korridorer er sikret, en gang for alle.

Jonstads vei til førerposisjonen i Nasjonal Samling har lenge vært et mørklagt kapittel, men Vepsen kan nå avsløre at det var den nå avdøde Waffen SS-veteranen Ole Darbu som i et overdragelsesdokument ga Jonstad retten til å bruke partinavnet Nasjonal Samling. Darbu på sin side skal ha gjenopplivet Quislings gamle parti rundt 1980.