Bli Vepsenvenn

vepslogotilartiklerVepsen er den nettsiden som bringer flest nyheter om norske hatmiljøer. Nå vil Vepsen ha DEG som venn og du kan hjelpe oss å bli sterkere.

Foreningen Vepsen har vært på nett siden sommeren 2011. Vi har helt konsekvent kartlagt, avdekket og agitert mot nazister, muslimhatere, jihadister og alle andre grupperinger som vil fjerne det norske demokratiet. Vepsen drives på frivillig basis, men frivillighet kan ikke baseres på luft og kjærlighet. Vi trenger penger til webplass, til telefonutgifter, til diverse teknisk utstyr, til lokaler, til reise og til arkivtilgang, for å nevne noe.

Foreningen Vepsen trenger rett og slett venner som kan stille opp og gi oss 200 kroner, eller gjerne mer i måneden.

Den enkleste måten å gjøre dette på er å gå inn i nettbanken og opprette et fast oppdrag om overføring av kr. 200 til vår konto nr.  1503.25.87280.

På denne måten hjelper du Vepsen å summe videre og å bli bedre.

Slik gjør du:

1 – Gå inn i nettbanken
2- I den menyen der man finner betaling finner man også en funksjon som heter fast oppdrag. Det ser for eksempel slik ut:

Klikk på bildet for å gjøre det større

Klikk på bildet for å gjøre det større

3 – Klikk deg inn på fast oppdrag og legg inn vårt kontonummer og beløpet du vil gi.

4 Klikk neste eller godkjenn, og vips har du blitt en Vepsenvenn.

Passer det ikke å gi faste beløp er vi også glade for enkeltgaver.

Husk at gode vepsenvenner også sender oss tips om ting de finner på nett, bilder av plakater eller flyere de finner eller bilder og litt tekst fra lokale aktiviteter hos for eksempel rasistiske grupperinger. Mailadressen er redaksjon@vepsen.org