… Nyhetsspeilets Hans Gaarder,

Illuminatis veier er uransakelige.

som av konspirasjonsnettstedet The Unhived Mind  avsløres som en farlig illuminatiagent. 

Hvem trenger Jens August og resten av Anker-Hansen-familien når det finnes konspirasjonsteoretikere?

Det ser ut til å være brann i den mest elleville delen av leiren denne påsken. I hvert fall om man skal tro en tråd som for tiden utfolder seg på nettstedet The Unhived Mind. I stedet for å spise kvikklunsj og appelsiner har en rekke aktører fra miljøet brukt de siste dagene på å anklage hverandre for å arbeide for CIA, Paven eller andre deler av den hemmelige ”makteliten”.

De fleste deltakerne i feiden tilhører konspirasjonsteoretikernes ”c-sjikt”, men også kjenninger som antikatolikken Eric John Phelps – forfatter av boken Vatican Assassins som gir jesuittordenen skylden for Kennedy-drapet – og Benjamin Fulford har meldt seg på.

I sentrum for diskusjonen står som ofte ellers norsk-italieneren Leo Zagami. Zagami, som var aktiv som DJ i Oslo tidlig på 2000-tallet, har i flere år gjort seg bemerket som selvbestaltet Illuminati-avhopper og ved en tilsynelatende enestående evne til å havne i heftige kontroverser.

En som ikke deltar – men  som virkelig får unngjelde –  er norske Hans Gaarder, skribent på nettstedet Nyhetsspeilet og jevnlig foredragsholder på Unityhuset i Oslo. Gaarder blir beskyldt for å være jesuittagent, og for å være identisk med ”den norske politikeren” som i sin tid satte i gang den fortsatt populære teorien om at norske ledere i hemmelighet planlegger å flykte ned i underjordiske baser når jorden i løpet av 2012 blir rammet av en katastrofe fra verdensrommet.

En av dem som ser ut til å støtte teorien om at Gaarder i virkeligheten er en overløper er Halvor Raknes fra et annet norsk konspirasjonsnettsted, Xiandos.info.

Gaarder har i flere år hevdet at Vatikanet, malteserridderne og jesuittordenen er ansvarlige for det meste av verdens ondskap, noe som gjør det ekstra ironisk at han nå blir ”avslørt” som agent for de samme kreftene.

For dem som måtte like denne typen underholdning er det altså bare å finne frem restene av påskegodtet og benke seg foran PCen. Lite tyder på at vi vil se slutten på denne konspirasjonssåpeoperaen med det første.