Nedsnødd SIAN på stand

SIANS stand i Oslo i dag var lite begivenhetsrik. Arrangementet druknet i iranske kommunisters demonstrasjon mot det iranske regimet.

nettbilde

Nedsnødd, ensomt og omringet av kommunister. Slik var SIANS stand i dag.

Den muslimfiendtlige organisasjonens osloavdeling forsøkte i år som i fjor å slå politisk mynt på den internasjonale holocaustdagen som markeres den 27. januar på årsdagen for sovjetiske troppers befrielse av Auschwitz.

Høyreekstremistene samlet en fire fem personer som stod der med sine flyers i snøværet. 15 meter fra SIAN hadde det iranske kommunistpartiet tatt oppstilling med en markering som kanskje samlet 40 personer rundt kravet om å stenge Irans ambassade i Norge. SIANs stand druknet fullstendig der den var satt opp i utkanten av Eidsvolls plass. De to grupperingene lot ikke til å provoseres av hverandres nærvær, og det hele forløp fredelig.