… Ronny Alte,

Ronny Alte avslører hvordan ting EGENTLIG henger sammen.

Ronny Alte avslører hvordan ting EGENTLIG henger sammen.

den fallerte NDL-lederen som hengir seg til stadig nye løyer på nettet.

Alte har søkt på Arslan Maroof Hussain (Ubaydullah Hussain fra Profetens Ummah) på Gule Sider og resultatet av firmasøket han utførte ble at alle tre ordene i navnet finnes hos Foreningen Vepsen.

Alte «ser virkelig frem til en forklaring på hvorfor Foreningen Vepsen kommer opp når man søker på navnet til en av Norges mest kjente ekstremister, en person som åpent støtter terroraksjoner og nedslakting av uskyldige personer

Jo, det skal vi fortelle deg Alte: Det er fordi vi skriver om sånne folk. Vepsens oppgave er å skrive om ekstremister, derfor dukker navnene deres også til tider opp i forbindelse med Vepsen. Det er nemlig et firmasøk du har foretatt, ikke et telefonnummersøk eller et rollehaversøk.

Alte hevder videre at Vepsene stod bak opprettelsen av friluftsorganisasjonen Wild X. I følge Alte  lot denne organisasjonen ekstreme islamister ta jegerprøven for å skaffe seg våpen. Nei, Alte, vi må nok skuffe deg igjen. For det første startet Wild X opp i 2005, altså 6 år før Vepsen slo sine første vingeslag. For det andre var det slik at Wild X aktivt hindret disse menneskene i å ta jegerprøven, rapporterte saken til politiet og sørget for at ingen av dem fikk våpen.

Vepsen må dog innrømme at jegerprøveinstruktøren som varslet PST, sørget for at ingen jihadister fikk våpen og sto frem med saken i media er tilknyttet både Vepsen og Wild X. Alte har kanskje problemer med det, men i Vepsen synes vi det er greiest om folk som snakker om å gå på jødejakt ikke får tilgang på skytevåpen.

Vepsen venter nå i åndeløs spenning på hvilke ytterligere avsløringer vi kan vente oss fra Altes side. Vi kan allerede nå røpe at hvis man søker på f. eks Ronny + Alte + ekstremisme + vepsen, vil man få en lang rekke treff som kan knyttes til Vepsens nettside. Vi vil allikevel på det mest bestemte benekte at Ronny Alte har noen tilkytning til oss og at forklaringen på at man får treff på et sånn søk nok er noe annet.