Laber chemtrails-oppslutning

Hans Gaarder

Hans Gaarder

Under tyve personer møtte opp for å demonstrere mot chemtrails og geoengineering søndag ettermiddag.

Av John Færseth

Det var bare en liten håndfull som hadde samlet seg foran Stortinget i går der Nyhetsspeilets Hans Gaarder holdt appell. I appellen argumenterte Gaarder blant annet for at at chemtrails, som av de fleste blir oppfattet som kondensstriper fra passerende fly, i virkeligheten brukes til å regulere klimaet.

Andre vanlige teorier er at det dreier seg om kjemiske våpen, eller om tankekontroll.

Blant de andre deltakerne var Tore B. Krudtaa, ansvarlig for nettstedet Monsanto.no og 10. kanditat for Miljøpartiet De Grønne (MDG) i Vestfold, og Dagfrid Kolås som i flere år har vært forkjemper for såkalt metamedisin. Dette er en alternativ ”behandlingsform” som bygger på ideene til tyskeren Ryke Geerd Hamer, som ble fratatt retten til å praktisere som lege i 1986.

Demonstrasjonen ble arrangert av ”Oslo Chemtrails”. Lignende demonstrasjon fant sted i Bergen og i en rekke andre land.

 

Les mer om chemtrails her