… Roger Larsen,

rogerlarsenAlternativterapeut og tilhenger av «frimannbevegelsen». Bevegelsen har fått det for seg at alt her i verden dreier seg om energi, også penger. De mener derfor at man skal kunne hente ut summen av den energi man har her i livet i banken og at dette tilsvarer rundt 30 millioner kroner. 

Larsen og hans venner har hentet inspirasjon fra USA, hvor det nå er laget et skjema man mener er gyldig for uttak av disse pengene.

I en instruktiv videosnutt som er publisert på nett, forklarer Larsen tilhengerne at hvis man ikke får pengene kan man ringe Secret Service. Larsen legger imidlertid til at vi ikke har Secret Service i Norge. Stikkredaksjonen vil henlede Larsen og hans venner på det faktum at den norske ekvivalenten til Secret Service er Politiets Sikkerhetstjeneste. Vi videreformidler derfor nummeret til PST, 23 30 50 00, som garantert vil fatte interesse hvis noen av de frie menn og kvinner står i banken og forlanger 30 millioner utlevert. Vi har allikevel en vag mistanke om at PST kan ha andre interesser i saken enn å beordre millionene utbetalt.

For ytterligere opplysning viser vi til Larsens link på Vimeo hvor alle nødvendige dokumenter kan lastes ned: http://vimeo.com/78402236