… Ronny Alte,

Ronny Altes NDL demonstrerer i Stavanger mens stortinget samles i Oslo.

Ronny Altes NDL demonstrerer i Stavanger mens stortinget samles i Oslo.

den muslimfiendtlige aktivisten og tidligere NDL-lederen som tidligere har uttrykt stor bekymring over tilreisende kriminelle fra Øst-Europa.

I juni i fjor sommer skrev Alte et harmdirrende innlegg om dette tema, hvor han på sitt fyndige vis dunker løs:
«I disse dager oversvømmes Norge av kriminelle lykkejegere, dette er personer som reiser til Norge kun for å gjøre seg rike på kriminelle handlinger. Spesielt Østeuropeiske kjeltringer reiser til Norge, dette er kjeltringer som fyller opp bilene med alt fra røyk laget av bark til dop. Det vil si det de klarer å trykke inn mellom kjæring og unger, for alder har ingen betydning når de skal rundstjele innbyggerne i lille Norge.»

Med treffsikker ironi skriver Alte et «invitasjonsbrev» til polske kriminelle på vegne av regjeringen. Han avslutter:
«For ytterligere informasjon anbefales det å oppsøke organiserte Polske kjeltringer, disse har bedre oversikt over alle deres rettigheter enn Regjeringen selv har.»

Hos Altes gamle organisasjon er imidlertid tonen en annen. Polske Kamil Ryba, den trusseldømte lederen for Swedish Defence League, er nemlig dømt for fyllekjøring og for å ha skallet mot en politimann og er i denne forbindelse varslet om at han vil bli utvist fra Norge.

Man skulle ventet at NDL ville sluttet entusiastisk opp om utvisningen av kriminelle polakker, men nei, da. NDL er tvert i mot opprørt over utvisningen og skriver:
«Myndighetene vil altså utvise Kamil Ryba fordi en politimann måtte trekke seg tilbake for ikke å bli truffet, og fordi han kjørte i fylla. Vi skal selvsagt ikke forsvare hverken at en politimann må trekke seg tilbake, eller fyllekjøring. Men hvis dette alene skal innebære en «alvorlig trussel mot grunnleggende samfunnshensyn», vet ikke vi.»

Vi forstår det godt hvis Alte er bitter. Man kan ikke stole på noen lenger!