… Ubaydullah Hussain,

mrbeantalsmannen for Profetens Ummah som ikke skyr noen anstrengelser for å fremme jihadismens sak i Norge. Hussain har tidligere krevet Grønland i Oslo som egen stat, men etter det stikkredaksjonen kjenner til gjennom uutgrunnelige og svært ømtålelige kilder, ble disse planene frafalt, blant annet fordi det lokale NAV-kontoret da ville bli nedlagt.

I mangel av et kalifat på Grønland har derfor Hussein nå konsentrert seg om å støtte det nyopprettede kalifatet i Irak. I dette drømmesamfunnet hvor man ganske enkelt kan myrde alle man ikke er enige med, har han funnet sin drømmestat.Utstyrt med megafon har derfor Hussain kjørt rundt i rushtrafikken på Grønland og spilt jihadsanger gjennom en megafon som han holdt ut bilvinduet. Han har lagt ut det hele på Youtube.

Mens vi ikke er helt overbevist om at stuntet tiltrakk nevneverdig mange tilhengere har vi full forståelse for at Hussain holdt seg i bilen. Risikoen for å møte på sandalkastende, kurdiske eller irakiske bestemødre er tross alt ikke noe man vil utsette seg for når man er ute i et så viktig ærend.