… NDL,

ndl_smeltden muslimfiendtlige gruppen som twitret at de ville ha historier fra det multikulturelle Norge. #Ikkeheltetterplanen

«Hvis noen har en selvopplevd historie å dele fra det multikulturelle Norge, ta kontakt, så vil en av våre kompentente admins besvare deg», twitret NDL, og svarene lot ikke vente på seg. I skrivende stund har kun en person skrevet noe plagsomt om deres manglende kompetanse med hensyn til å stave kompetanse.

Til gjengjeld har organisasjonen fått en rekke hyggelige historier. «En gang så jeg at en svært etnisk «ny landsmann» fiklet med postkassen min. Han var det nye postbudet og en veldig hyggelig fyr», skriver en.

En annen person skriver «en multikulturell mann kom etter meg og ga meg pengboka mi da jeg glemte den på disken i butikken her om dagen :/ for et folk!!!!»

Gladhistoriene bare fortsetter. «En iraner stakk meg med en lang sprøyte før hun begynte å pirke i en av kroppsåpningene mine. Hun er tannlegen min, dyktig som fy», forteller en dame.

«Medeleven min fra Afghanistan som gav meg en klem og gratulerte, da jeg hadde fått min første guttekjæreste på ungdomskolen», twitrer en mann.

Listen over gode historier fra det flerkulturelle Norge blir bare lengre og lengre. Stikk redaksjonen vil i denne notisen omhyggelig avholde seg fra å antyde at som man roper i skogen får man svar og synes heller at leserne skal være takknemlige overfor NDL for denne anledningen til å dele solskinnshistorier. Del din på: https://twitter.com/nor_dl/status/509802787337543680