… SIAN,

Hadia Tajik: OGSÅ muslim... FOTO: Stortinget

Hadia Tajik: OGSÅ muslim… FOTO: Stortinget

den muslimfiendtlige gruppen som blant annet er opptatt av kvinnesynet i islam.

Mens FrPs Ulf Leirstein forsvarer sine uheldige krumspring på Facebook med at Hadia Tajik må tåle satire, har ikke SIANs medlemmer den type hemninger. Her får man, om ikke rene, så i det minste utilslørte ord for pengene.

På SIANs vegg på Facebook argumenteres det med at Tajik godtar drap siden hun følger islam som bygger på koranen som i følge SIAN godtar drap. Ikke bare det, men en innsender påpeker at PST bør følge med på Tajik «fordi hun har helt sikkert mye sikkerhets opplysninger som kan missbrukes med slike holdninger for ISLAM og ISIS. DETTE ER IKKE BRA !»

Etter en diskusjon hvor det blant annet fremheves at  det man omtaler som «muhammedanismen» er i særklasse fordi den krever at samtlige tilhengere er fundamentalister får debatten sin elegante avslutning med en motorsykkelglad, tidligere robinsondeltaker som fastslår:

«Må ALDRI glemme at denne usympatiske og ufordragelige Fitta er OGSÅ Muslim!!!!»

Vi er glade for at SIANs sympatisører gjør det helt klart for oss at deres kvinnesyn er et helt annet enn koranens.