… Ronny Alte,

ronnyalteden tidligere NDL-lederen, som gjennom sin advokat John Christian Elden er bekymret for presseetikken

Advokat John Christian Elden har, dette i følge tidligere NDL-leder Ronny Alte, innklaget NRK til pressens egen domstol for å ha kalt Alte høyreekstremist. Alte har lagt ut brevet på sin private blogg. Mens vi ikke her skal polemisere omkring våre grunner til å mene at NRK i denne sammenheng kan ha et poeng, vil vi påpeke at Alte og hans advokatfirma muligvis i den fremtidige korrespondanse kanskje vil kunne ha fordel av å investere i en korrekturleser.

Vi skal ikke i vår spalte på noen som helst måte gjøre narr av stavemåter eller den slags, bare nøye oss med å påpeke at brevet er adressert til pressens farlige utvalg. Det er altså ikke risikofritt for journalister å skrive hva som helst.

eldenpfu