… Hanne Nabintu Herland,

Herland får støtte etter opptreden på Russia Today.

Herland får støtte etter opptreden på Russia Today.

Religionshistorikeren som har blitt intervjuet på Russia Today og nå får helhjertet støtte.

Herland kunne i et oppsiktsvekkende intervju på Putins propagandakanal avsløre den politiske korrektheten som årsaken til alt vondt her i verden, og en del journalister gjorde seg lystige på hennes bekostning i sosiale medier.

Heldigvis for Herland finnes det også dem som ser verdien av det hun gjør og som trer støttende til når hets, knebling og politisk korrekthet truer med å bringe henne til taushet. På sin blogg kan Herland, helt uten forbehold, bringe følgende sitat fra en støttespiller:
«Kanskje de føler seg truffet av Herland sine klare og åpenbare karakteristikker? Kanskje hun snakket litt for åpent om temaer som våre redaktører her hjemme føler seg ukomfortable med? Herland debatterer blant annet om hvordan europeiske medier er med på å dumme ned den politiske debatten gjennom sine aviser og internettsider. Hvordan politiske kommentatorer i norske aviser kun debatterer innenfor politisk aksepterte rammer og hvor folk som vil diskutere utenfor disse sjelden eller aldri får sine stemmer hørt. (Innvandring, miljøspørsmål, krigsdeltakelse m.m.)»

Der fikk de frekke penneknektene nok sitt pass påskrevet. Med en sånn uforbeholden støtte kan hun løfte hodet og gå videre.

Hva da? Glemte vi å si hvem støttespillerne er? Å ja, det er nazistene på nettstedet Frie Ord.