… Tjen Folket,

tfjulebordStalins siste trofaste i Norge som later til å ha heller uklare minner fra årets julebord.

Nettsiden til organisasjonen som har hatt harde tider, med millionkrav mot seg og politietterforskning for underslag kan fortelle at «Tjen folket i Oslo arrangerte fredag 5. desember julebord, som siste større samling før 2015. Vi er svært fornøyde med årets oppmøte og gjennomføringa av arrangementet. Mange medlemmer var delaktige i gjennomføringa av arrangementet og dette gjorde julebordet til et veldig trivelig, sosialt og godt organisert arrangement, og ikke minst en bra fest!»

Vi er glade for at også stalinister kan slå seg løs fra gravalvoret rundt å hele tiden skulle dyrke en av historiens verste massemordere og faktisk ta seg en real fest. Ingen humørløse surpomper der, altså.

Skal vi dømme etter bildene i den svært kortfattede reportasjen har festen vært av det heller lystige slaget. Bildene er fullstendig uskarpe og den eneste personen som kunne vært identifisert ut fra bildene er behørig sladdet.

Ja, vi kjenner vel alle den følelsen, når man våkner etter julebordet og ikke helt husker noe som man føler ble veldig feil, og at man håper ingen har bilder av det. Ikke alle er så hensynsfulle at de legger på en sladd.