… Vidar Kleppe,

vidarfra mikropartiet Demokratene, som tenker nytt om nye løsninger.

Den tidligere FrP-politikeren, nå talsmann for partiet med det enda mer paradoksale navnet lanserer nå et forslag om å sende Mulla Krekar til Bjørnøya. Utspillet kommer etter at Fremskrittspartiet har funnet ut at Krekar skal ut på landet.

«Jeg og Demokratene mener at Bjørnøya, som er en del av Norge, seriøst burde blitt vurdert som egnet bosted for Mulla Krekar når regjeringen ikke vil sende han ut av Norge. Dette viser dessverre at Frp sin lovnad om å utvise Mulla Krekar fra Norge rett og slett var en Norges historien største valgbløff – og at lovnaden om utvisning bare var «munnhell» fra Siv Jensen og Frp.», skriver Kleppe i ett innlegg i Dagbladet.

Stikkredaksjonen er varme tilhengere av at også mullaer kommer seg ut og får nyte frisk luft, og vi er imponert over den kreativitet regjeringen har lagt for dagen for i det minste å vise at de gjør noe som ser handlekraftig ut.

Stikkredaksjonen er imidlertid en smule bekymret over at Kleppe muligvis kan ha glemt en sak. De som bor på Bjørnøya er nemlig nødt til å være bevæpnet.