… Max Hermansen,

maxelefantlommeføreren for Pegida som nå tar et oppgjør med pressen.

Til tross for at Hermansen fritt har fått uttale seg i media i en måned er det åpenbart ingen redaktører som har tatt Hermansen tilstrekkelig seriøst. I det minste er det ingen som har sagt rett ut at det er Hermansen som har rett og at han og hans 26 tilhengere faktisk er folket. Nå har Hermansen fått nok og i et innlegg på Document tar han et kraftig oppgjør:
«Norge – og Danmark – har alt for lenge bøyd seg i støvet for Journalistisk Venstreparti. Nå MÅ det få følger for dem at de ikke forsvarer sin funksjon som den fjerde statsmakt. NRK må selges eller nedlegges. Pressestøtten opphøre. Og Journalisthøyskolen nedlegges. Vi kan ikke ha disse fiendene av demokratiet midt iblant oss

Nei, skal vi sikre demokratiet bør vi for all del kvitte oss med en fri presse. Det er alt for lenge siden noen marsjerte rundt i Oslo og stengte aviser de ikke likte, ALT for lenge.