Vil skyte redaktør

Vi anmelder alle trusler, sier Tor Bach

Vi anmelder alle trusler, sier Tor Bach

En aktør i det høyreekstreme miljøet oppfordrer til å skyte Vepsens redaktør, Tor Bach. Forholdet er politianmeldt.

Det var i et innlegg på facebookgruppen «Norge er vårt» at administratoren, Kaspar Birkeland, la ut et innlegg hvor han hevdet at «Drittsekken TOR BACH (trener innvandrer ungdom i våpen bruk) OG er med i Operasjon AskeladdL Elsker muslimer..»

Flere av deltakerne uttrykker sin bestyrtelse over det Birkeland påstår før innsenderen Kjell Harald Pedersen kommer med oppfordringen:
«Lets shoot him! Og han snakke om og være krimminel!»

– Vi anmelder konsekvent alle trusler sier Tor Bach i en kommentar. Folk som ønsker livet av andre bør få et oppgjør med politi og rettsvesen. Han påpeker at Måten truslene fremkommer på er typisk.
– Først slenger ett eller annet forvirret individ en eller annen forskrudd påstand som ikke har rot i virkeligheten. Deretter konkurrerer hylekoret om å komme med de verste kommentarene. Det er slik et ekkokammer fungerer, og det er viktig at alle trusler anmeldes. Dette kan forhåpentligvis ha en viss kjølende effekt på de verste brushodene, sier han. Han understreker at dette også viser behovet for at Vepsen er tilstede og følger med i de lukkede foraene som finnes på nettet.

norgeervårttrusler

Det var tidligere i dag at innlegget om å skyte Bach ble postet.