… Ronny Alte,

Tidligere NDL-ledere er en av dem som står bak "støttegruppen".

velkjent havarist fra mang en gruppering på ytterste høyre, som nå har forstått hvorfor det brenner på asylmottak.

Det er på sin facebookprofil at Alte nå avslører at det godt kan være aktivister ytterst til venstre i norsk politikk som står bak. Alte bringer til torgs følgende briljante analyse:
«Dessverre tror jeg brannen ved asylmottaket kun er starten på noe mye større, det er ikke lett å mene noe om hvor langt dette vil gå. Det som derimot er ganske sikkert er at det ikke er den siste brannen, mer usikkert er det derimot hvem som står bak brannen. Det finnes personer langt til venstre som i stand til å tenne på asylmottak for å hindre det innvandringskritiske miljlet i å vokse….»

Etter å ha tilbragt de siste par dagene med å lese gjennom et hundretalls facebookinnlegg fra mennesker vi aldri ville mistenkt for å tilhøre den ytterste venstresiden, som alle sammen støtter opp under å brenne asylmottak, innser vi at vi har gått grundig på limpinnen. Samtidig innser vi at vi har vært ufattelig naive, simpelthen fordi tanken på at Altes miljø skulle finne på å vokse aldri har slått oss. Nå vet vi altså bedre.

altedump1