Full krig i Valhall – igjen

brokenodin3Det er nå full krig i Soldiers of Odin, og Ronny Alte skal være kastet ut av ledelsen for gruppen.

Vepsen får nå meldinger fra flere hold om at det er strid mellom lederne i Soldiers of Odin, altså bare kort etter at organisasjonen splittet seg for første gang. Tre av gruppens administratorer, hvorav altså Ronny Alte selv, har forsvunnet.

På sin faceboovegg skriver Steffen Larsen, som var ute og patruljerte med Soldiers of Odin senest forrige helg at: «Vi i S.O.O. Tar Full avstand fra Ronny alte sine personlige meninger og gamle «kamper»»

Uttalelsen kommer over en link til en artikkel der Ronny Alte er overrasket over at ekstreme jihadister organiserer seg, og mener at det miljøet rundt Profetens Ummah vil gjøre er noe helt annet enn hva Soldiers of Odin vil gjøre.

Altes uttalelser skapte protester fordi flere mente at han uttalte seg på tvers av hva man var enige om å si. Det hevdes at Altes forsøk på å sette Profetens Ummah som et motstykke til Soldiers of Odin skader gruppen. Bølgene går relativt høyt.

brokenodin2I facebookgruppen til Soldiers of Odin skriver Larsen: «RONNY ALTE????? DU SLETTER VELL FAEN IKKE MEG FRA SOO?????»

Nå er både Steffen Larsen og Ronny Alte fjernet fra gruppen til Soldiers of Odin på facebook.

Trolig er ikke siste ord sagt i denne maktkampen, og Vepsen har grunn til å tro at det jobbes i kulissene for å forandre ledelsen i Soldiers of Odin. Muligheten er også til stede for en ny vigilanteorganisasjon. I mellomtiden sprer misnøyen seg. Foran helgen er det bare tre som har meldt seg til å patruljere i Drammens gater.