Krangel blant islamfiendtlige

SIANs Arne Tumyr har barket i hop med Hege Storhaug i HRS.

De to islamfiendtlige gruppene HRS og SIAN er i full krangel, og det trues med rettslige skritt og politianmeldelser. Bakgrunnen er at Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN) har laget en brosjyre hvor de har brukt Human Rights Service som kilde på at muslimer vi bli i flertall i Oslo i år 2026.

Human Rights Service (HRS) på sin side påpeker at de har hevdet at de har sagt at innvandrere vil bli i flertall i Oslo i 2029 og i hele Norge i 2060 – 2100. Disse tallene er det HRS selv som har kommet frem til. HRS kaller på sin nettside SIAN for løgnere og har gjennom sin advokat sendt et brev til SIAN hvor de forlanger en beklagelse og krever at henvisningen til HRS skal strykes, eller at brosjyren makuleres. HRS har truet SIAN med å gå til retten og kreve restopplaget av brosjyren inndratt. HRS skal også ha krevet en beklagelse fra SIAN.

SIANs leder, Arne Tumyr, følger opp på sin nettside og nekter å beklage noe som helst før HRS og Hege Storhaug beklager at de har kalt SIAN for løgnere. SIAN peker videre på at Storhaug selv i Dagbladet har påstått at muslimene kan bli i flertall i Oslo om fire til fem tiår. Tumyr har imidlertid gått med på å stryke over henvisningen til HRS med tusj. HRS skriver i en pressemelding på sin nettside at SIAN trekker tilbake den omstridte brosjyren.

Sian står uansett i følge deres nettside inne for tallene de bruker:
” Vi gjør som advokaten anviser – med tusj stryker vi over HRS som kilde – og så sender vi ut vår utmerkede brosjyre der  vi selv innestår for årstallene: Muslimsk flertall i Oslo i 2026 og muslimsk flertall i Norge i 2060.

Skeptikerne vil trolig innvende:   Men det må da være feil!  Da sier SIAN:   Ja-vel, men hva er de  riktige tallene ? Når vi spør politikerne får vi dette svaret:  Abrakadabra  sim seldadim bam ba seladu seldadim.”