Slå ring om Yousef Assidiq!

Yousef Assidiq har pådratt seg ekstremistenes vrede. Slå ring om ham.

Yousef Bartho Assidiq er en ung, norsk muslim med sine meningers mot. Han har advart mot salafi-jihadister og mot høyreekstremister og han har brukt sin ytringsfrihet innenfor rammene av det norske demokratiet. Altså har han på prisverdig vis bidratt til å styrke det samme demokratiet.

At noen, attpåtil en nordmann som har valgt å konvertere til islam, tar til orde mot ekstremisme, faller enkelte andre tungt for brystet fordi det forstyrrer deres verdensbilde, derfor har de etter beste evne forsøkt å gjøre Assidiqs påskeferie minst mulig trivelig.

Det begynte med en melding på Facebook, postet av en person som i sin feighet opprettet en falsk profil. Meldingen lød:
Hør her ditt forpulte rasshøl!!! Hvis du ikke stopper å skrive dritt om heltene i SIAN og NDL som faktisk er de eneste her i landet som tør å kjempe for hva som er rett. Så kommer vi til å rævpule deg hardt og lenge før vi slenger deg til grisen!! Du er verre enn de skitne muslimhorene din landssviker faen.  Du burde blitt avlivet som alle de andre svina! Synd du ikke ble knerta 22. juli !!! Dette er din siste advarsel muslimfaen!

Samme beskjed ble puttet i Assidiqs private postkasse. Norwegian Defence League har benektet et hvert kjennskap til saken, samtidig som de i en hatvideo mot islam har brukt et bilde av Assidiq som eksempel på hvordan islam brer seg i samfunnet.

Assidiq har svart med å poste et notat på Facebook, hvor han argumenterer for hvorfor man skal bekjempe ideologien til SIAN og NDL.

At en ung mann møter hatideologi med ord er åpenbart nok til at han blir truet, men ikke bare det, han skal også tydeligvis hindres i å ytre seg. NDLs britiske venner har nå sendt ut et budskap om å masserapportere Assidiq til Facebook for å få profilen hans sperret. Politisk motstand er åpenbart noe gatebøllene i EDL ikke takler.

For oss andre er det bare en ting å gjøre: Slå ring rundt Assidiq, del denne lederen flest mulig steder på Facebook, slik at muslimhaternes kampanje for å bringe en uredd røst til taushet mislykkes.