Krig blant muslimfientlige

Ronny Alte omtales som venstreekstremist i NDL.

Ronny Alte omtales som venstreekstremist i NDL.

Det muslimfiendtlige miljøet i Norge rystes nå av full krig. NDL betegner tidligere leder som venstrekstremist.

Vepsen kunne tidligere i år melde at det var splid innad i Norwegian Defence League og at Kjetil Kjønli hadde trukket seg fra organisasjonens styre. For et par dager siden la imidlertid Kjønli i følge tidligere NDL-leder Ronny Alte ut et innlegg på NDLs facebookgruppe hvor Kjønli hevder å ha operert som hemmelig agent i forståelse med NDL-leder Rune Hauge, alias Leo Bårdsen.

I følge Alte, som har lagt ut en skjermdump av innlegget på sin blogg, skriver Kjønli blant annet:
«Operasjon undercover NDL har vært særs vellykket, og jeg kom rett under huden til Ronny Alte og flere andre venstreekstreme, utfyllende rapport vil iløpet av kort tid bli offentliggjort

Signaturen Martin Hansen, som Ronny Alte hevder er identisk med NDLs styremedlem Lars Aaardal, skriver:

«Må innrømme at  den siste timen har vært 5 minutters raseri før Leo fikk forklart meg greia, og  etterpå har jeg plutselig skjønt ting… Jeg kunne ikke FATTE hvorfor Kjetil skulle være illojal etter alt han har gjort for NDL, nå ser jeg sammenhengen Vil derfor bare ønske Kjetil hjertlig velkommen tilbake i NDL, unnskyldning mottatt.»

Alte er også forurettet fordi hans antiislamske holdning trekkes i tvil av «Martin Hansen» Bakgrunnen er at Alte skal ha trykket «LIKER» på facebooksiden tildet flerkulturelle bladet Utrop.

«Litt av en antiislamist! Og for de som måtte mene, man trenger ikke «like» siden for å kommentere/skrive noe der», skriver «Hansen»

Alte hevder på sin side at han bare har trykket «LIKER»for å følge siden.

Andre kommentatorer venter seg åpenbart store resultater av Kjønlis «undercoveroperasjon» Lederen av Swedish Defence League, Kamil Ryba, skriver i følge skjermdumpen Alte har lagt ut:

«Mig har du inte skadad. Undrar bara hur mycket det brinner nu hos idioter såsom vepsen eller  andra kommunister:)»

I et annet blogginnlegg hevder Alte at ledende personer i NDL har beskyldt ham for alt fra å være nazist til å være spion for det venstreekstreme miljøet.

I denne bloggposten hevder Alte at en annen person i NDL truer med å offentliggjøre over 2000 skjermdumper med uttalelser fra NDL-leder Rune Hauge.

NDLs nettside har så langt ikke omtalt saken.

I en kommentar sier Vepsens redaktør Øystein Blixhavn at ingen i Vepsen har vært i kontakt med Kjønli i løpet av dennes undercoverkarriere. Han avviser også at Ronny Alte på noe tidspunkt skal ha vært kilde for Vepsen og understreker at han tar Kamil Rybas forventninger om brann i Vepsens redaksjon med stor ro.

Styreleder i Foreningen Vepsen, Henrik Lunde avkrefter også at det foreligger umiddelbare planer om å kjøpe flere brannslukningsapparater.
– Nei, her har vi behagelig temperatur, flirer Lunde, som heller ikke har hatt kontakt med verken Kjønli eller Alte.

Les også: Krig blant muslimfiendtlige