…Tjen Folket,

Lever videre som lighter.

Lever videre som lighter.

Stalins siste trofaste i Norge som trass i at statsstøtten til SOS-Rasisme nå uteblir, driver butikk som aldri før.

Stikkredaksjonen har avlagt et besøk hos de iherdige folketjeneres nettbutikk og innser at når man allerede har kjøpt nesehårtrimmer i gave til noen som har alt, har Tjen Folket fortsatt ett og annet å by på som nok de færreste har.

Blader som ble utgitt på sekstitallet og fem år gamle plakater som oppfordrer til å boikotte valget er vel kanskje ikke det mest imponerende. T-skjorter med Lenin på har vi også sett før. Men her og der kan man virkelig gjøre et funn. Mao-lighteren som spiller den fengende kampsangen Østen er rød burde kunne gjøre stas på ethvert juletre.

Organisasjonen tar også hemmeligholdet alvorlig og tilbyr en sporingssikker veske til mobiltelefonen. I følge den entusiastiske omtalen vil mobiltelefonen bli umulig å spore hvis den ligger i denne vesken som blokkerer alle radiosignaler, og dette bare til 49 kroner. Kjøper man tre spanderer Tjen Folket frakten.

Vi er imidlertid litt skuffet over at nettbutikken ikke tilbyr sporingssikre pengevesker. Kan de være utsolgt?