Vil banke livskiten ut av Vepsen

Kjetil Kjønli vil skambanke de ansvarlige i Vepsen.

Kjetil Kjønli vil skambanke de ansvarlige i Vepsen.

Demokratenes nestleder i Rogaland om Vepsen: – Jeg  vil knekke nesene deres.

 Av John Færseth

Kjetil Kjønli, nestleder for Demokratene i Rogaland og tidligere styremedlem i Norwegian Defence League, kom i natt med en rekke trusler mot de ansvarlige i Vepsen.

Kjønli skrev blant annet at ”Jeg skal personlig banke livskiten ut av dere, sann mine ord!! Fra nå av vet jeg hva løgnhalser dere er, og jeg vil knekke nesene deres”, og  ”ta skjermdump, jeg kommer til å skambanke vepsen ansvarlig.

Uttalelsene falt på den åpne facebookgruppa Ordet er fritt – ordet er ditt, som til tross for at den ikke har en høyreekstrem profil har blitt et samlingssted for islamhatere, nynazister og konspirasjonsteoretikere.

Truslene kom som resultat av gårsdagens artikkel om den svenske nazi-artisten Saga, som har blitt foreslått invitert til en demonstrasjon foran Stortinget 29. mars av Demokratene-medlem Merete Hodne.

– Vi finner oss ikke i trusler og lar oss ikke skremme av den slags tølperoppførsel, sier Vepsens redaktør, Tor Bach. Slike ting anmelder vi til politiet.

Siste:
Kjetil Kjønli hevder nå at venstreekstremister eller Vepsen har hacket hans konto i natt.
«Kontoen min har vært hacket inatt av venstreekstreme , muligens kan vepsen stå bak denne hackingen. Har sikret kontoen og slettet kommentarene, veldig synd at slike metoder tas ibruk fra de venstreekstrem og kanskje vepsen. Beklager at disse hackerene har gjort slikt faenskap mot flere involverte her inne.«, sier Kjønli på diskusjonsgruppen Ordet er Fritt, ordet er ditt. Videre skriver Kjønli:
«Jeg Mistenker Vepsen sterkt i denne sammenheng, ser at de har smurt navnet mitt utover søplesiden deres, eier de ikke skam disse idiotene i Vepsen.?«