Hatet flommer

crusader3Terrortrusselen mot Norge gir hatgrupper på nett vann på mølla og både Arbeiderpartiet og muslimer får unngjelde.

Vepsen har de siste dagene besøkt flere nettfora og facebook-profiler, og det er nå grunn til å hevde at tonen blant norske hatgrupper faktisk er mer hatsk og truende enn den var før 22. juli 2011.

Etter at regjeringen, PST og Politidirektoratet advarte om en mulig terrortrussel mot Norge, flyter muslimfiendtlige grupper på nettet over med hatefulle meldinger. På facebookgruppen Break a rose hagler det nå med beskyldninger mot Arbeiderpartiet.

Jonas Gahr Støre omtales som «En av våre aller største landsvikere…Sammen med Stalinberg!!» En annen innsender repliserer:  «gløm ikke Gro som sviker en av de verste!!!!!!!»

En tredje kommentator fortsetter om Gro Harlem Brundtland: «Ja hun starta elendigheten i Norge..Lever skatteløst i utlandet og utnytter det norske velferdsystemet som hun bygde opp til seg og sine svikere i AP..Skammelig kjerring

Det mangler ikke på radikale løsningsforslag: «Den verden hadde funnet oss før eller siden alikevel. Eneste måten å unngå terrorister på er å fjerne ALLE..», skriver en innsender.

Det er ikke bare hatet mot  Arbeiderpartiet som topper seg. Blant muslimfiendtlige aktivister ser vi også at mange nå får bekreftet det de tror på. Den pensjonerte drammenstannlegen Terje Sværd, som nå er bosatt i utlandet, postet for to dager siden et bilde som fremstiller et rakettangrep mot Qabaen i Mekka. Teksten lyder: «Dessverre har det blitt slik .. At mange har fantasier om dette»

Sværd var også mannen som den 23. juli postet et bilde av en tempelridder med teksten: «ISLAM We wil crush you ! We will not submit to the demon Allah. Never! We will fight your murdering, thieving rapist you call “prophet” !”

Andre steder er voldsretorikken mer åpen, som når kommentator på facebook-siden til Norwegian Defence League uttaler seg om en billast med syriske asylsøkere som ankom norskegrensen: «En kule på hver ca 7 kr. Det kan æ spandere…» En annen innsender på samme tråd skriver «Å selvsagt blir de registrert som asyl-søkere…..HVORFOR!!! Fy faen altså send pakket hjem igjen! «

Tråden fortsetter med kommentarer av typen «pakk» og «jævla svin».

Vepsens omtale av Kaspar Birkelands uttalelser omkring 22. juli blir også kommentert. En innsender later til å tro at Vepsen får statsstøtte og fyrer løs: «Vepsa Ja hva hadde dere venta de jævla kulturmarxistene og lands foræderne kan vri alt , OG ikke nok med det det er vi som betaler . når skal Siw få slutt på pengepøs til de jævla Alibaba horene ?»