…Norwegian Defence League,

Det er helt tilfeldig at NDL var nedsnødd da bildet ble tatt.

Det er helt tilfeldig at NDL var nedsnødd da bildet ble tatt.

organisasjonen med det norskklingende navn tar nå den politiske retorikken til nye høyder. Hva blir vel en Georg Johannessen eller en Arne Næss mot det vidd som for tiden utvises på det engelske underbrukets nettside?

I en artikkel adressert til «de PK og media-aktivistene i MSM» kan vi nå lese følgende informative ingress:
«Vi har rett, dere har feil, men dere er for stupide til å se det ennå. Det burde ærlig talt gå opp et lys snart dog, siden det vi har sagt hele tiden, faktisk beviselig stemmer

Det kommer deretter et lengre inserat om islams farer. Herunder heter det:

«Så kommer NDL og andre, og sier; Hei, hold an, følg med folkens! Da er vi radikale høyreekstreme og nærmest hånes av media. Og når Ola Nikkedokke leser håningen, er sauen helt enig. NRK, VG og DB sa det. Klart da må det nok stemme. Så da er det vel bare å vente på smellet. For det vil jo selvsagt smelle også her etterhvert, mens det ropes Allahu Akbar når folk sprenges i biter. Nok jihadister, og tikk-takk

Etter ytterligere advarsler om død og elendighet avsluttes det med:
«Til slutt. Når Sverige, vårt utranaive naboland, forsetter med åpne sluser og lar enhver som klarer å ta seg til landet, ikke forstår de langsiktige konsekvensene, burde vår regjering gi dem et varsko. Det vil til syvende og sist ramme hele norden. Jada, vet det var i overkant høyreekstremt å si noe sånt.»

Stikkredaksjonen vil minne NDL på at det faktisk ikke var så lenge siden det smalt ganske ettertrykkelig i Oslo. Vi kan imidlertid ikke erindre at gjerningsmannen ropte Allahu Akbar. Informerte kilder vil nemlig ha det til at han var et tidligere medlem av Norwegian Defence League som slettes ikke hadde konvertert til islam.

Og for øvrig, NDL har helt rett. Dette var virkelig i overkant høyreekstremt.